Qui som

i què fem

Des de

2019

Glassmont neix l’any 2019, després de més de 10 anys d’experiència en el sector, amb la voluntat de diversificar el negoci de Transmat Rocamora i començar a distribuir ampolles als clients del Priorat.

Actualment ja estem distribuint a tot Catalunya, Balears, Comunitat Valenciana i Aragó.

Les nostres instal·lacions es troben a Cornudella de Montsant (Priorat, Tarragona)
Volem arribar a tota mena de cellers, cooperatives, petits productors i artesans donant un servei personalitzat per tal que puguis donar un valor afegit al teu producte.

Ens adaptem a les teves necessitats, oferim el servei de safates de palet (menys de un palet) en Magnums , Grans Contenidors i ampolles especials per Oli.

Visió i valors

El més important per nosaltres és poder oferir un servei personalitzat, apropar els nostres productes a la gent del territori i seguir fent créixer la nostra empresa familiar.

Proximitat

A Glass Mont volem oferir el millor servei de venta i distribució de proximitat.

Qualitat

Ens comprometem a oferir-te les ampolles de millor qualitat del mercat. Tan les ampolles especials com les estàndard dotaran els teus vins, olis i licors d’una personalitat única.

Servei personalitzat

Ens adaptem sempre a les teves necessitats.

Sostenibilitat

Vidre 100% reciclat. Tenim solucions innovadores, sostenibles i personalitzades per a que puguis oferir el millor producte.